OOTD: NEXT LEVEL STRIPES


Mood: Diving into a season of daring new fashion with good old stripe pieces. 

Морнарскиот принт или облеката со пруги секогаш ме асоцира на одмор, време кога го добиваме најдоброто за себе си: забава, среќа, радост и добро расположение. Затоа секогаш се одлучувам за парчиња на облека со овој принт, кои додека ги носам ме прават енергична, самоуврена и неодолива. И без разлика на сезоната и приликата, овој принт е вонвременски.


Today I'm wearing
Weekend Max Mara outfit:
LUCCA jacket (here) 
CROTONE dress (here) 
Long sweater
Pisticcino mini bag (in different color here)
NUCCIA scarf (here)

Photos by: Elena Fidanska 
Styling by: MissUrbanVibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Comments