Thursday, December 31, 2015

IT'S TIME TO CELEBRATE NEW THINGS


Време е за нови нешта. Нови животни резолуции... нови предизвици... нови патувања... нови пријателства... нови трендови... едноставно, време е за нови Нас...
Нема да мудрувам многу и само ќе кажам да што и да правите, правете го со многу љубов,  внимание и посветеност... давајте многу, не барајте многу... на новата година гледајте како на нов предизвик, нова можност да се почне од почеток... за постојано себеспознавање... за надградување... за подобро утре... за подобри луѓе... за повеќе љубов и разбирање... 

Ви благодарам на сите кои го читате мојот блог, без вас блогот немаше да биде успешна приказна и мотив и поттик да јас и мојот тим работиме напорно и подобро... На сите ви посакувам среќни празници, денови исполнети со многу љубов, среќа, смеа, многу нови авантури и еден куп инспирација... Имајте убав ден и не заборавајте да го славите животот и љубовта, бидејќи тоа е она што е важно.      

It is time for new things… New life resolutions… new adventures… new journeys… new friendships… new trends… it’s time for: New Us…
I don’t have the perfect formula for happy living but I can say one thing for sure: Whatever you do, you should do it with lots of love, attention and devotion… give more, seek less… you can look on the new year like on a new challenge, new opportunity to start over again… for constant self-improvement… for better tomorrow… for becoming better people… for more love and understanding… 

Thank you all for following and reading my blog. Without you this blog wouldn’t be successful story and thank you for motivating me and my team to work hard and to get better with each new post. I wish you all happy holidays, days full of joy, happiness and laughter, lots of new adventures and tons of inspiration as well. Have a nice day and don’t forget to celebrate life and love, because that’s what matters the most.     


Today I'm wearing:
Outfit Marella:
Dress DARDO (here)
Neckless (spring 2016 collection)
Boots Bata (similar here)

Photos taken and edit by: Dimitar Atanasov
Make up by: Pepika Jovanova
Styling by: Miss Urban Vibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Tuesday, December 29, 2015

WHAT TO WEAR ON NEW YEAR'S EVE by MissUrbanVibe


Today I'm wearing:
Liu jo outfit
H&M shoes (old)
Bata clutch

Photos taken and edit by: Dimitar Atanasov
Make up by: Pepika Jovanova
Styling by: MissUrbanVibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Tuesday, December 22, 2015

WHAT TO WEAR ON NEW YEAR'S EVE (IN COLLABORATION WITH FASHION DNA)


Like every year, and this one will be no exception; there is lot of euphoria around New Year's Eve. But we shouldn't let ourselves the euphoria bear us, while choosing what we are going to wear that evening. Our opinion is that sparkly things should be left on the Christmas tree. And our main suggestion is to be different and to try elegant outfits like the ones that we are wearing on this post. Or, if you decide for sparkly patterns, do it in a measured and skillful way. 

Како и секоја година, така и оваа, еуфоријата околу новогодишната ноќ е присутна кај сите нас. Меѓутоа не секогаш треба да дозволиме еуфоријата да не понесе при изборот на тоа што ќе го искомбинираме таа вечер. Сметаме дека светкавите работи треба да ги оставите да бидат само за на елката. Бидете поразлични, одберете покласичен изглед како нашите предлог комбинации. Доколку сепак се одлучите за светкави дезени направете го тоа одмерено и умешно. 


Look at Vibe to look Your best
Love,
Fashion DNA

Monday, December 21, 2015

WHAT TO WEAR ON NEW YEAR'S EVE (IN COLLABORATION WITH ALEKSANDRINA VEZILKA)


To be honest, I am not such a big fan of New Year’s Eve celebrations, but this year I will make an exception because I would like to mark this tumultuous year. When it comes to styling your wardrobe for New Year’s Eve, I think that it doesn’t have to stand out from our personal style which we nurture for special occasions. Personally, comfort is always comes first for me, so the right choice of shoes is a must, if I want to truly enjoy the evening. These oxford shoes with a platform toe are perfect to achieve that. Combined with soft ink denim and a kimono vest with an interesting application at the bottom and a glittery finish, this outfit adds a dose of festive glam to the whole combination. If you are celebrating New Year with your loved one, you should probably balance your style, to look nice altogether, but not identical.

Искрено, не сум голем обожавател на новогодишни прослави, но годинава ќе направам исклучок зошто сакам да ја одбележам оваа бурна година. Кога станува збор за стајлингот сметам дека не треба многу да се отскокнува од личниот стил што го негуваме за посебни прилики. Удобноста ми е на прво место, така што изборот на обувки ми е многу важен за да можам да уживам во вечерта. Овие оксфорд чевли на платформа се совршени за тоа. Ги комбинирав со мек џинс во боја на мастило, а за доза празничен глам додадов кимоно елек со интересна апликација во долниот дел и сјаен финиш по целата површина. Ако Новата година ја чекате во пар, изгледајте убаво заедно: балансирани во стилот, но не идентични. Облека: Бутик Дивано
Фото: Foto Pece Zrak Produkcija

Look at Vibe to look Your best
Love,
Aleksandrina Vezilka 

Saturday, December 19, 2015

Friday, December 18, 2015

NEW YEAR'S EVE MAKE UP (in collaboration with Fashion and beauty blog by Azize)


New Year’s Eve is just around the corner. Usually, I am not a kind of girl that puts much effort into dressing up for New Year’s Eve, because in my opinion, it is the same as every other night. But, if we talk about make-up, my make- up must be flawless and impeccable.

New Year’s Eve is the day when you can enjoy and you can allow yourself more dramatic make-up. The usual make-up choice for this night is red lipstick and sparkles around the eyes, but there are many girls that like more neutral make-up for this occasion. In this post I am presenting you two different ways of make-up that suits to all women, regardless of their eye color or complexion of the face. I hope you will like my suggestions.

Дочекот на Новата година е на прагот. Вообичаено не сум девојка што премногу се оптеретува со Новогодишната ноќ бидејќи ми е иста како и секоја друга. Меѓутоа шминката како и секогаш мора да ми биде беспрекорна, трајна и да изгледа убаво.

Нова година е денот кога можете слободно да се опуштите и да си дозволите подраматична шминка. Најчест избор на девојките е црвен кармин и многу светки во шминкањето, но има и такви кои сакаат малку понеутрална шминка. Во овој пост ќе ви претставам два различни начини на шминка кои одговараат на сите дами, без разлика на нивната боја на очите или пак тенот на лицето. Се надевам ќе ви се допадне изборот на шминката.  


Look No. 2


Thank you all for reading. 

Look at Vibe to look Your best
Love,
Azize

Monday, December 14, 2015

HOW TO DRESS LIKE A 007 AGENT


DRESS TO KILL

What is there to say about dressing like a 007 agent and not to be wrong, except he wears the most enviable wardrobe of all time. It’s a fact that he is very stylish gentleman. Whether he is driving his Aston Martin, or he is in the desert, under the water, in a casino or in a fight, James Bond’s wardrobe is always flawless. For me, Bond’s style has always been a perfect lesson in dressing. This is what I have learned from James Bond’s styling:

Always wear clothes that perfectly fit your body 
In Bond’s case we are talking suits. They have to fit him like a second skin, because he lives in suits. No matter where he goes, he is always dressed up in a good suit. So always invest in a good suit. If you don’t wear suits, a good pair of pants and perfectly fitted blazer, can accomplish the same goal and you will achieve a stylish gentleman’s outfit.  


Think of nudes
When it comes to choosing colors for his clothes, Bond is very careful. Have you ever seen a 007 agent in orange or red? Off Corse not. His favorite palette is neutral. There is a good reason for this rule. As his latest costume designer would say: “Clothes should never dress the man or overpower him”. You should see the man first and the clothes second, which is why Bond’s wardrobe is based around a black, blue, and different shades of grey and brown - it allows his personality to shine through.   


Accessories don’t have to be good, they have to be very good
The trick is in the little details like cuff-links, good pair of sunglasses or gloves. I know, I know, I won’t miss out the wrist watch. But still, the accessories have to tell a story about the one who is wearing them. In Bond’s case, accessories add a touch of understated elegance. So it is better if you follow the rule: Less is more, and combine not-to-obvious accessories.  


Timeless pieces
Forget about fashion and technology pieces. They have nothing to do with Bond, or his elegance. Bond is a man who would create his own style and that is the reason why he always looks timeless. To accomplish this you have to choose classic pieces, like black trousers and white shirt with a bow. And keep it simple; combine it only with good watch and pair of good shoes. 


The main key to Bond’s sartorial success? According to his latest stylist, it is not so much about the clothes themselves but the effect they have on the wearer. Women find Bond’s style so attractive because he always wears clothes that make him feel confident. And it’s that confidence, not the clothes, that’s so attractive. And I couldn’t agree more. 

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Monday, December 7, 2015

WINTER COLOR MADNESS


Today I'm wearing:

Total Max&co outfit:
CARRACCI coat (here)
CANDORE skirt (here)
DOPO jumper (here)
ALOE pompom (here)
AGENDA leather satchel (here)
BATA boots 
ESPRIT watch (here)

Photos taken by: Prazno Mesto Photography
Styled by: Miss Urban Vibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Saturday, December 5, 2015

WEEKEND VIBES & COZY DRESSING


Парчињата облека од овој пост се лежерни, но сепак со фина доза на софистициран шик. Комбинацијата од сив џемпер со скинати фармерки со машка кројка одлично се надополнува со оваа бела кошула. И кога сме кај белите кошули- нели никогаш не ни е доста од нив?! 
Ако сте меѓу редовните читатели на мојот блог, сигурно знаете дека обожавам несекојдневни модели на чевли како овие кои ги носам на фотографијата. Нивниот дизајн и пастелни бои, можат да ја разиграат дури и најдосадната комбинација на облека.
А чантата? Што да кажам, освен тоа дека сум опседната со чанти. Впрочем, има ли жена која не е опседната со нив?     

Today's outfit is casual but yet sophisticated and chic. I have matched this gorgeous grey color cardigan with ripped jeans and simple white shirt. Newer enough white shirts in women closet, right?! 
If you are reading my blog constantly, you probably know that I love outstanding shoes, like this heels in pastel colors. They are so fancy and they can elevate even the most boring outfit. 
And the bag? What can I say: I am such obsessed with bags. Well, is there a woman who is not obsessed with bags?     


Today I'm wearing:

Liu jo outfit, bag & scarf 
Biba shoes (old)
Fossil watch

Photos taken by: Prazno Mesto Photography
Styling by: Miss Urban Vibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Thursday, December 3, 2015

HELLO DECEMBER


Декември: месец на радост, возбуда, подароци, празнување… месец на ситници и на нови одлуки... месец на напуштање на старото и дочек на новото... месец на ретроспектива на моменти и на се она што се случувало во годината која изминува... 
Прочепкавме по овогодишната архива на блогот и ги издвоивме нашите омилени комбинации и постови... Добредојдени сте да го прелистате албумот на нашата Фејсбук фан страна и да ја лајкнете вашата омилена комбинација...
Патем, не срамете се да ни оставите пофалба или критика... со задоволство ќе ја прочитаме и ќе ја земеме во предвид за следните постови... 

Од срце Ви благодариме што секојдневно не читате и ја следите нашата модна авантура... 

December: month of joy, excitement, gifts, and celebrations… month for new decisions, when you leave some of the things behind you and you welcome the new. Month of retrospective for all things that happened in the last year. We have searched through our blog’s archives and have made our selection of our favorite combinations and posts.
You are welcome to browse the album we created on our Facebook fan page and click like for your favorite combination.
Do not be shy to leave us your comments, we’ll be glad to hear from you and take all your suggestions into consideration for our future posts.  

From the bottom of our heart we thank you for reading and supporting our fashion adventures.


Look at Vibe to look Your best
Love,
E