LATE NIGHT SHOPPING VOL. 2


На наше огромно задоволство MissUrbanVibe и годинава е дел од Late Night Shopping организиран од страна на Skopje City Mall. Во неколкуте часа поминати во центарот главниот акцент го ставивме на избор на парчиња облека кои веќе сме ги меркале во нашите омилени продавници, но сега можевме да ги купиме по многу примамливи цени и со големи попусти. Се надеваме дека ќе ви се допадне нашиот избор и комбинации. Како што кажува и самото име на настанот- продавниците во центарот работат до полноќ, само за вас, а попустите не се пропуштаат. 
Комбинација бр. 2 


 Комбинација бр. 3


Комбинација бр. 1

Кожена јакна Манго 7490 ден./ сега со попуст 5990 ден.
Фустан Манго 3290 ден. / сега со попуст 1640 ден.
Чевли Бата 5690 ден. /сега со попуст 2731 ден.
Шапка Манго 1590 ден./ сега со попуст 790 ден. 
Обетки Парфоис 490 ден./ сега со попуст 390 ден. 
Алки Парфоис 490 ден. /сега со попуст 390 ден. 

Комбинација бр. 2

Фустан Мона 4590 ден./ сега со попуст 3490 ден.
Чанта Мона 7190 ден.
Чевли Најн вест 6290 ден./ сега со попуст 2830 ден.
Еспадрили Најн вест 4890 ден./ сега со попуст 3325 ден.
Прстен Оксет 2650 ден./ сега со попуст 2385 ден.
Алка Оксет 3100 ден./ сега со попуст 2790 ден.
Обетки Оксет 11700 ден./ сега со попуст 8190 ден. 

Комбинација бр. 3

Стела Мекартни за Адидас дуксер 3090 ден./ сега со попуст 2190 ден.
Стела Мекартни за Адидас маичка 2190 ден./ сега со попуст 1490 ден.
Стела Мекартни за Адидас тренерки 3690 ден./ сега со попуст 2590 ден.
Стела Мекартни за Адидас јакна 4290 ден./ сега со попуст 2990 ден.
Стела Мекартни за Адидас патики 5490 ден. /сега со попуст 3790 ден.
Адидас капа 1090 ден.
Адидас фудбалска топка 8590 ден. 

Look at Vibe to look Your best
Love,
E


Comments

Post a Comment