WHAT TO WEAR ON NEW YEAR'S EVE (in collaboration with Skopje se nosi)


Одлуката „што да облечам“ е секогаш донесена во последен момент. Не можам однапред да се спремам. Кога го отворам плакарот имам само едно правило: мно-гу бои! Се „трудам“ секогаш да носам повеќе од две, по можност со ништо да не одговара. А си имам и дополнителна дневна паника „ќе касниш, ќе касниш“... Веќе е ритуал, па е дел од тоа како се носам.- Моника


Влијанието на музиката во мојот живот е огромна, па така и зависи која песна ми е на рипит дента за да знам што би облекла. Се движам од најшарено до црно-бело, од џез до surf-rock, од празнично до наједноставно, палетата ми е нејразновидна секоја сезона. На репертоарот периодов ми се многу широки џемпери, преголеми шалови и мали слатки детали.- Мариго


Look at Vibe to look Your best
Love,
Marigo & Monika 
&
Skopje se nosi

Comments

  1. Il negozio ha risolto il problema per me e il servizio è molto paziente,repliche chiristian louboutin scarpe questa è un'esperienza di acquisto perfetta.repliche donne louboutin stivali Quando ho ricevuto le scarpe di Christian Louboutin, ho pensato che fosse una buona copia delle scarpe da tennis di Christian Louboutin. Mi piace questo negozio online, questa scarpa Christian Louboutin è semplice e generosa. Molto soddisfatto di questo acquisto.

    ReplyDelete

Post a Comment