MISS URBAN VIBE & BIANA SHOES


    Сите читатели кои редовно го следат мојот блог, знаат дека почитувам и практикувам добар пар на чевли. Затоа природно ми доаѓа чевлите да имаат специјално место во моето срце и во мојот шкаф. Без разлика на тоа дали се работи за патики или пак за чевли, никогаш не правам компромис помеѓу стилот и удобноста. Водејќи се од ова непишано правило, пред неколку години првпат се сретнав со чевлите на Биана, кои веднаш го најдоа своето место во мојот шкаф. Нивните модели се одличен пример за баланс помеѓу удобноста и стилот. 
Ова беше една од причините за нашето заедничко партнерство кое ќе го преточиме во првиот онлајн каталог за престојна зимска колекција на Биана, во кој ќе ве вклучиме и вас, драги наши читатели. Се што треба да направите е да го отворите линкот (тука) и да гласате за вашиот омилен модел на чевли. Парот со најмногу гласови ќе го заслужи своето место во каталогот. Вашето мислење е од непроценливо значење за нас и ќе ни биде драго доколку го дадете својот глас за омилениот пар на чевли.
Во меѓувреме може да го погледнете едиторијалот кој го произлезе од нашата прва заедничка соработка со Биана. Се надеваме дека ви се допаѓаат предложената комбинација на чевли и облека, па не срамете се да оставите коментар.

      All the readers who follow me on a regular basis know that I am definitely a shoe addict. Naturally shoes have a very special place in my heart and in my closet. Whether sneaker or a dress shoe, style shouldn’t compromise comfort which is why I like the way Biana shoes strikes nice balance between both. 
That is one of the reasons why our blog have partnered with them to host this special occasion post. Together we are making the first online Biana shoes catalog, for their upcoming winter collection. This is why we need you to vote on this link (here) for your favorite model. The pair with the most likes will find its place in the catalog. We value your opinion extensively, and we will be glad if you vote for your favorite.    
In the meantime, don’t forget to scroll down to the bottom of this post, to see the whole editorial that we have made in collaboration with Biana. We hope you will like the combination of the clothes and the shoes. 


Today I'm wearing:
Motivi retro dress (here)
Motivi (here)
Motivi belt (here)
Biana black boots (Collection winter 2015)
Biana black boots (Collection winter 2015)
Esprit watch from B-watch

Photos taken and edit by: Prazno Mesto Photography
Styled by: Miss Urban Vibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Comments

  1. Boots are stylish too, but if you want your boots to last for more than one season choose a style that you can wear more than once. Whether knee or ankle length with a medium size heel.
    thestyleshoes.com

    ReplyDelete

Post a Comment