PRINT vs. PRINT + GIVEAWAY


Овој пост е во соработка со Магнетик Скопје и како што ви најавивме по повод 5- годишнината на блогот и нашата долгогодишна соработка со нив, ќе ви доделиме шик чанта од брендот Carpisa. 

Правилата на игра се следниве:
1. Лајк на фејсбук (тука) или инстаграм (тука) страната на MissUrbanVibe
2. Лајк на фејсбук (тука) или инстаграм (тука)страната на Магнетик
3. Шерувајте го постот и тагнете во коментар под постот две пријателки 

Право на учество ќе имаат само читателките кои ги исполниле сите три услови за игра. Среќната добитничка ќе ја прогласиме со сабота на 22-ри септември.  
Среќно на сите!Today I'm wearing:

Weekend Max Mara dress & scarf
Zara shoes
Marella bag

Make up by: MAC Cosmetics Skopje
Hair: Studio Pretty Woman

Photography: Stefan Nikolovski
Styling: MissUrbanVibe

Look at Vibe to look You best
Love,
E

Comments

  1. Much thanks to you for setting aside an ideal opportunity to distribute this data extremely helpful! best outdoor roller skates for men

    ReplyDelete
  2. I have read all the comments and suggestions posted by the visitors for this article are very fine,We will wait for your next article so only.Thanks! הדפסה על חולצות במרכז ראשון לציון

    ReplyDelete
  3. I have read all the comments and suggestions posted by the visitors for this article are very fine,We will wait for your next article so only.Thanks! כובעי רשת מודפסים

    ReplyDelete

Post a Comment