OOTD: FLOWER AND STRIPES FOR SUNNY DAYS


Овој е еден од постовите кои се во соработка со MAC Cosmetics Skopje за кој ви подготвивме 5 ваучери за бесплатно шминкање до 30 минути во MAC store во City Mall. 

Правилата на игра се следниве:
1. Лајк на фејсбук (тука) или инстаграм (тука) страната на MissUrbanVibe
2. Лајк на фејсбук (тука) страната на MAC
3. Шерувајте го постот и тагнете во коментар под постот три пријателки 

Право на учество ќе имаат само читателките кои ги исполниле сите три услови за игра. Среќните добитнички ќе ги прогласиме со вторник на 25-ри септември.  
Среќно на сите!









Today I'm wearing:
Pennyblack dress
Tesoro jewelry
Mango pumps

Make up: MAC cosmetics Macedonia
Hair: Studio Pretty woman

Photography: Jasna Chilimanova Nakova
Styling: MissUrbanVibe

Look at Vibe to look Your best
Love,
E

Comments

Post a Comment